Om oss

Vi har som mål å tilby langtidsleie/leasing/biladministrasjon til svært konkurransedyktige vilkår, i en oversiktlig og rimelig bil- pakke.

HistorikkSelskapet ble etablert i 1989 under navnet CTC.

CTC står for Client Tailored Consultants AS, og betyr skreddersydde konsulent tjenester.

CTC var i en årrekke spesialister på privatøkonomisk rådgivning, og en del av dette arbeidet besto i å vurdere hvilken bilordning som var mest gunstig for den enkelte.

CTC utviklet alternativer til den tradisjonelle firmabilordningen, og i dag er utleie av biler selskapets kjernevirksomhet. CTC har derfor endret navn til CTC Bilpartner.ForretningsideVære ledende på å utvikle og levere nye produktløsninger innenfor langtidsleie, leasing og biladministrasjon til svært konkurransedyktige vilkår.

StrategiTilby leietaker et oversiktlig og rimelig bilhold. Tilbudet skal være så attraktivt at kunden fornyer avtalen ved kontraktstidens utløp.

Om oss

Vi har siden 1992 levert produkter innenfor leasing og privatleie av biler. Allerede i 2001 kunne vi tilby løsninger for biladministrasjon. Våre erfaringer og vår kunnskap gjennom så mange år, vil gi deg et bekymringsløst bilhold, når du velger oss som samarbeidspartner til ditt eller deres bilhold. 


LES VÅR BROSJYRE.

Kontakt: CTC Bilpartner, Stamveien 7 1481 HAGAN, Telefon 64 84 00 00, ctcbil@ctcbil.no

VÅRE REFERANSER

Nordialog Colgate PEAB BFO Selmer Veidekke NFF